Korona-reiser, George Floyds begravelse og hva betyr det egentlig å legge ned politiet?

Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
Annonse

PODKAST: Johannes har reist til Norge, og kan fortelle oss hvordan det er å reise over Atlanteren i pandemien. I USA er landet fortsatt veldig preget av George Floyds død. Mathias har vært i Houston for å dekke begravelsen. 

Demonstrantene krever politireform, og byrådet i Minneapolis har vedtatt at de vil se på mulighetene for å legge ned politiet. Det er mye usikkerhet rundt akkurat hva dette betyr, men et av eksemplene som trekkes frem er Camden i New Jersey. Vegard forteller om turen han tok til Camden for fem år siden for å lage en reportasje om byens nye politistyrke.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her