Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

PODKAST: Johannes har reist til Norge, og kan fortelle oss hvordan det er å reise over Atlanteren i pandemien. I USA er landet fortsatt veldig preget av George Floyds død. Mathias har vært i Houston for å dekke begravelsen. 

Demonstrantene krever politireform, og byrådet i Minneapolis har vedtatt at de vil se på mulighetene for å legge ned politiet. Det er mye usikkerhet rundt akkurat hva dette betyr, men et av eksemplene som trekkes frem er Camden i New Jersey. Vegard forteller om turen han tok til Camden for fem år siden for å lage en reportasje om byens nye politistyrke.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!