Jorda var 1,39 grader varmere siste 12 måneder

Greta Thunberg: "Hvor er krisemøtene? Hvor er de voksne?"

Greta Thunberg etterlyser krisemøter etter offentliggjøringen av at vi allerede er på 1,39 graders global oppvarming. Her ankommer hun New York i seilbåt, ifm klimatoppmøtet september 2019. Hun hadde da brukt 16 dager på å krysse Atlanteren fordu hun ønsket å reise klimanøytralt. Foto: UN Photo / UN Photo/Mark Garten
Annonse
Greta Thunberg: "Hvor er krisemøtene? Hvor er de voksne?"
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her