Jorda var 1,39 grader varmere siste 12 måneder

Greta Thunberg: "Hvor er krisemøtene? Hvor er de voksne?"

Greta Thunberg etterlyser krisemøter etter offentliggjøringen av at vi allerede er på 1,39 graders global oppvarming. Her ankommer hun New York i seilbåt, ifm klimatoppmøtet september 2019. Hun hadde da brukt 16 dager på å krysse Atlanteren fordu hun ønsket å reise klimanøytralt. Foto: UN Photo / UN Photo/Mark Garten
Annonse
Greta Thunberg: "Hvor er krisemøtene? Hvor er de voksne?"
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her