Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Dramatisk i Hviterussland i natt: – Lukasjenko har vist seg som en tyrann

Mens president Lukasjenko hevder å ha vunnet en stor valgseier, demonstrerte titusener av hviterussere i natt.

Demonstrantene ble møtt med sjokkgranater, vannkanoner og gummikuler fra opprørspolitiet OMON. Uavhengige valgdagsmålinger tyder på seier til opposisjonen. Nye opptøyer er i gang i Minsk, og blir møtt med stor brutalitet. Det er også demonstrasjoner i Pinsk, Brest og andre byer. #Hviterussland: Vannkanoner, sjokkgranater og etter alt å dømme gummikuler mot ubevæpnede demonstranter. pic.twitter.com/S1Xzr0uzk3— Transit magasin (@transitmagasin) August 9, 2020 VIDEO: Fra videobloggeren NEXA. (lenke) Oppdatering: Harde sammenstøt i Minsk nå. Les mer lenger nede. I natt har sosiale medier vært fulle av dramatiske bilder […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT