Yngve Kristiansen er konstituert generalsekretær i Regnskogfondet

Yngve Kristiansen. Foto: Regnskogfondet
Annonse

Etter at Øyvind Eggen på kort varsel gikk av som generalsekretær etter uro i organisasjonen, har Regnskogfondet inntil videre konstituert nestleder Yngve Kristiansen som ny generalsekretær.

Regnskogfondet skriver på sine nettsider at styret har satt i gang prosessen med å rekruttere ny generalsekretær.

Samtidig gis det en kort forklaring på situasjonen som førte til at Eggen sa opp stillingen:

«Dette skyldes utfordringer knyttet til samarbeidet i ledergruppen i organisasjonen over tid som ikke lot seg løse, og som førte til at styret ikke lenger hadde tillit til Eggens håndtering av dette», heter det i meldingen.

Eggen berømmes for å ha levert gode resultater og en positiv vekst, «både på prosjektsiden og i synlighet, økonomi og inntekter og politisk påvirkning.» Organisasjonen sier seg lei for det som har skjedd, men vil se framover. Eggen blir ønsket lykke til videre.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 3-4 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her