Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Fem år med «Wir schaffen das» – og hva inneholdt korona-demonstrasjonene i Berlin?

PODKAST: Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke.

PODKAST: Hvem var disse menneskene som demonstrerte i Berlin? Hva er forbindelsen mellom alternativ tenkning og høyreekstremisme? Dessuten ser vi på vurderingene av hvordan Tyskland har greid sine fem år etter «Wir schaffen das». Til slutt: et par grønne ord.

Hør episode 65 av podkasten Tyskerne.

Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke. Vi snakker om Tyskland – på norsk. Kai er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill. Ingrid er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit. Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

SourceTyskerne

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT