Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

7 kandidater: Dette er Qanon-følgerne som håper på et sete i Kongressen

Da Donald Trump ble utskrevet fra militærsykehuset Walter Reed i begynnelsen av oktober, kvitterte han umiddelbart med en propagandaseanse i «sterk mann»-sjangeren fra balkongen på Det hvite hus. Der rev han av seg munnbindet, gispet etter luft og gav militær hilsen til helikopteret – i det som lignet et forsøk på å legge ei turbulent uke bak seg. Ingenting biter på Donald Trump! Vel, det er i hvert fall slik han vil fremstille seg selv. Narrativet er perfekt for et lite, men voksende antall amerikanere […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT