Rasmus Hansson trekker kandidaturet fra Oslo-lista

Rasmus Hansson. Foto: Miljøpartiet de grønne (MDG)
Annonse

MDGs Rasmus Hansson ga i september beskjed til nominasjonskomiteen i Oslo MDG om at han var klar for 2. plassen på lista til stortingsvalget i 2021. Nå trekker han utspillet tilbake.

Før helgen skrev han på sin Facebook-side at «jeg har trukket meg fra nominasjonsprosessen i Oslo. Beklager overfor dere som har støttet og heiet.»

Han skrev videre at han kanskje hadde misoppfattet situasjonen og trodde «partiet kalte», skriver Aftenposten.

Bakgrunnen er at Hulda Holtvedt også ønsker seg 2. plassen på Oslo-lista, og Hansson vil at hun får et enstemmig mandat. Hansson ønsker Holtvedt lykke til.

Rasmus Hansson satt som enerepresentant for MDG på Stortinget i perioden 2013-2017, og har hatt rollen som nasjonal talsperson for partiet.

I de siste årene har han vært daglig leder i Handelens Miljøfond.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her