Fra 1. januar vil Kirkens Nødhjelp etablere en egen avdeling for kommunikasjon og politikk.

— I en tid hvor verden står overfor mange kriser på en gang, er det stort behov for at vi klarer å engasjere enda flere, både politikere og ulike målgrupper i befolkningen. Det blir også viktig for meg å bidra til enda mer samarbeid på tvers av alle de 30 landene vi jobber i, sier Lisa Sivertsen, som har fått ansvaret for å lede den nye avdelingen.

Hun er i dag leder av avdeling for politikk og samfunn, men har siden april også vært konstituert leder av organisasjonens kommunikasjonsavdeling. Det er disse to avdelingene som nå blir slått sammen, melder KN i en pressemelding.

– Med Lisa som leder, vil den nye avdelingen få en erfaren og strategisk leder som vil videreutvikle begge fagområdene med stort engasjement. Den nye avdelingen vil kunne skape synergier som er verdifulle for hele organisasjonen, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Lisa Sivertsen har jobbet i Kirkens Nødhjelp i 3 år. Hun har 20 års erfaring fra organisasjoner som Amnesty International Norge og CARE International, i ulike stillinger innenfor kommunikasjon og politisk påvirkning. Hun har hatt flere lederroller de siste 15 årene.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

– Jeg er svært motivert for å gå inn i en ny og spennende lederstilling i Kirkens Nødhjelp. Begge avdelingene har veldig dedikerte og faglig sterke ansatte og jeg gleder meg til å bidra til tettere samarbeid mellom vårt politiske arbeid og vårt kommunikasjonsarbeid, sier Sivertsen.

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)