Annonse

Fra 1. januar vil Kirkens Nødhjelp etablere en egen avdeling for kommunikasjon og politikk.

— I en tid hvor verden står overfor mange kriser på en gang, er det stort behov for at vi klarer å engasjere enda flere, både politikere og ulike målgrupper i befolkningen. Det blir også viktig for meg å bidra til enda mer samarbeid på tvers av alle de 30 landene vi jobber i, sier Lisa Sivertsen, som har fått ansvaret for å lede den nye avdelingen.

Hun er i dag leder av avdeling for politikk og samfunn, men har siden april også vært konstituert leder av organisasjonens kommunikasjonsavdeling. Det er disse to avdelingene som nå blir slått sammen, melder KN i en pressemelding.

– Med Lisa som leder, vil den nye avdelingen få en erfaren og strategisk leder som vil videreutvikle begge fagområdene med stort engasjement. Den nye avdelingen vil kunne skape synergier som er verdifulle for hele organisasjonen, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Lisa Sivertsen har jobbet i Kirkens Nødhjelp i 3 år. Hun har 20 års erfaring fra organisasjoner som Amnesty International Norge og CARE International, i ulike stillinger innenfor kommunikasjon og politisk påvirkning. Hun har hatt flere lederroller de siste 15 årene.

– Jeg er svært motivert for å gå inn i en ny og spennende lederstilling i Kirkens Nødhjelp. Begge avdelingene har veldig dedikerte og faglig sterke ansatte og jeg gleder meg til å bidra til tettere samarbeid mellom vårt politiske arbeid og vårt kommunikasjonsarbeid, sier Sivertsen.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 3-4 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her