Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Korrespondentene oppsummerer 2020

PODKAST: I årets siste episode oppsummerer Korrespondentene det utrolige året 2020. Forventningene var at riksrettsaken mot Trump ville prege året og valgkampen, men den ble skjøvet helt til side av pandemien og Black Lives Matter-bevegelsen. 

2020 kommer også til å bli husket for at Joe Biden ble valgt som president, den første gangen siden 1992 at en sittende president ikke har vunnet gjenvalg. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT