Korrespondentene oppsummerer 2020

Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
Annonse

PODKAST: I årets siste episode oppsummerer Korrespondentene det utrolige året 2020. Forventningene var at riksrettsaken mot Trump ville prege året og valgkampen, men den ble skjøvet helt til side av pandemien og Black Lives Matter-bevegelsen. 

2020 kommer også til å bli husket for at Joe Biden ble valgt som president, den første gangen siden 1992 at en sittende president ikke har vunnet gjenvalg. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her