Mediene har glemt disse krisene – 27 ganger så mye omtale av Playstation 5:
Til sammen har de ti mest underrapporterte krisene, som hver påvirker mer enn en million mennesker, generert 12.719 artikler. Til sammenligning ble det publisert 39.900 artikler om Kanye Wests kandidatur til presidentvalget i USA. Og 334.000 artikler om lanseringen av PlayStation 5. 
Dette er de 10 mest underrapporterte krisene i 2020
Atomvåpenforbudet møter mest motstand i Europa:
Når FN-traktaten om forbud mot atomvåpen (TPNW) trer i kraft 22. januar skiller Europa seg ut som den regionen med flest land som har praksis og politikk som strider med forbudstraktaten. I Europa er 31 av 47 stater for tiden imot å støtte forbudet. Norge er ett av disse landene. 
Føderale henrettelser fortsetter i USA:
Lisa Montgomery ble henrettet onsdag morgen norsk tid. Hun ble henrettet med giftsprøyte og er den 11. henrettelsen siden Trump-administrasjonen gjenopptok føderale henrettelser i juli 2020, for første gang på 17 år

Firebarnsmora var 36 år da hun i 2004 drepte høygravide Bobbie Jo Stinnett (23) og kidnappet et nyfødt barm. Montgomerys advokater hevdet – så sent som på mandag – at hun var for syk for henrettelse, med henvisning til psykiske lidelser og komplekse traumer. Gjennom hele livet ble Montogmery utsatt for alvorlig mishandling og overgrep.
Antonio Guterres takker ja til ny periode: Guterres skal ha uttalt at han ikke ville gått på en ny periode som FNs øverste leder dersom Donald Trump ble gjenvalgt som USAs president. Men nå har han offisielt uttalt at han stiller til en andre periode. FNs generalsekretær sitter maks to perioder. 
Norges justisminister holdt innlegg for FNs sikkerhetsråd: Norges justisminister Monica Mæland holdt tirsdag et innlegg på FN sikkerhetsråds møte ifm 20-årsmarkeringen av opprettelsen av FNs kontraterrorkomité: «I år markeres ti år siden angrepene 22. juli, da en høyreekstrem ekstremist tok livet av 77 mennesker i Norge, flesteparten av dem unge mennesker. Og i 2019 angrep en ung mann en moské, for å skremme og drepe muslimer», sa Mæland i sitt innlegg. Dette var første gang en norsk justisminister holdt innlegg for i Sikkerhetsrådet.
Signy Fardal er ny kommunikasjonssjef i Bellona:
I januar startet Signy Fardal i jobben som kommunikasjonssjef i Miljøstiftelsen Bellona. Fardal har erfaring fra blant andre Dagens NæringslivGeelmuyden Kiese og magasinet ELLEhvor hun var sjefredaktør i mange år. 
Hver mandag kl 07 publiserer vi ukas nyhetskalender, for deg som ønsker å være i forkant av nyhetsbildet.