Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Denne podkasten utforsker grønn og global journalistikk

To aviser, én podkast.

Det var vel bare et spørsmål om tid før Naturpress og Transit magasin fant fram til en felles redaksjonell plattform. Denne første episoden er kun et varsel om hva som er i vente.

Transit magasin jobber med et nettverk av journalister verden over, og de håper vi du som lytter skal få møte i denne podkasten. Vi følger den urettferdige tilgangen til korona-vaksiner hvor fattige land igjen står bakerst i køen. Flyktningsituasjonen er prekær, og det må vi snakke om i denne podkasten. Vi ønsker også å følge enkeltland og regioner som ikke når opp i de større mediene.

Naturpress ønsker å gi leserne et bilde på hva som skjer i Norge og verden, hva gjelder natur, klima og miljø. I året som nettopp har startet vil det skje mye, ikke minst blir det viktig å følge med hvordan klimaplanen for Norge endelig blir, etter at den har passert Stortinget. Det kommer opp en ankesak i Høgsterett i mars, som gjelder rovdyrforvaltning. Der er det Verdens naturfond WWF mot den norske stat. Internasjonalt skal FN ha et toppmøte i Glasgow mot slutten av året – og før den tid har vi et Stortingsvalg her hjemme – som må bli et klimavalg!

Vi gleder oss til å komme i gang for fullt! Til dere lyttere: Følg med på Grønn & Global! Vi satser på å ha denne podkasten ute i alle de kanaler der du hører podkast ca. hver 14. dag.

Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT