EU-parlamentariker Malin Björk fra Vänsterpartiet i Sverige: – Hvorfor har ikke forsvaret konkrete mål for å redusere sine utslipp? Foto: Vänsterpartiet
De totale klimagassutslippene fra militæret i EU-landene er på om lag 25 millioner tonn CO2-ekvivalenter (2019). Det tilsvarer utslipp fra 14 millioner fossilbiler. Tallene er beregninger, og hentet fra rapporten “The Carbon Footprint of Europe’s military sector”, som GUE/NGL har bestilt. GUE/NGL er fellesorganisasjonen for medlemmer i Europaparlamentet med tilhold på venstresiden. Beregningene er gjort uten at […]
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement or Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)