Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Vindmøllekampen – striden som har satt sinnene i kok over hele landet

PODKAST: “Vindmøllekampen - historia om eit folkeopprør” - boka går rett inn i kjernen på et av de største stridstemaene i dagens energi- og miljødebatt.

Denne uka kom boka “Vindmøllekampen – historia om eit folkeopprør”. Boka går rett inn i kjernen på det som var – og er – et av de største stridstemaene i dagens energi- og miljødebatt – utbygging av vindkraft på land i Norge.

Det handler om lokalsamfunn mot storkapital, grasrot og verneinteresser mot storsamfunnets behov for fornybar kraft. Og mye mer. Folk står på barrikadene i en grad vi ikke har sett i Norge på mange tiår. Hvordan skjedde dette?

Journalist og forfatter Anders Totland arbeidet med denne dokumentariske boka i et og et halvt år, og kom tett inn på de ulike aktørene. I denne episoden av Grønn og Global er Totland vår gjest. 

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT