Tanzanias erkebiskop ber myndighetene akseptere at covid-19 eksisterer

Tanzania har ikke registrert covid-19-smitte på 11 måneder.

Tanzanias erkebiskop Jude Thaddeus Ruwa’ichi fortalte til Catholic News Service denne uka at det er på tide at landet aksepterer at COVID-19 eksisterer:

«COVID-19 er fremdeles blant oss, og vi bør slutte å være uforsiktige», sier han. «La oss beskytte oss og slutte å spre viruset. Folk bør begynne å bruke ansiktsmasker og vaske hendene med såpe og vann.»

President John Magufuli har så langt insistert på at landet har beseiret viruset med Guds hjelp, gjennom faste og bønn. Tanzania har ikke registrert smittede eller døde siden 29. april 2020 – da var smittetallet 509, og 21 døde.

Les hele saken hos CruxNow.com.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

LES OGSÅ:

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!