AMAZONAS BRENNER: Data fra Regnskogfondet i Norge avslørte nylig at menneskelig aktivitet har ødelagt 34 % av gamle tropiske regnskoger og degradert 30 % over hele verden. Illustrasjonsfoto fra Amazonas - av Canva Pro.
(+) En ny studie utført av 30 eksperter antyder at verdens største regnskog allerede kan være i gang med å bidra til at planeten vår varmes opp.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)