Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Selda Ekiz er ny FORUT-ambassadør

NRK-profil og fysiker Selda Ekiz blir FORUT-ambassadør. Ekiz har også tidligere samarbeidet med organisasjonen, blant annet ved å støtte kampanjen FORUT Skoleløpet.

– Barn skal vokse opp med trygghet og like muligheter for utvikling. Dessverre er ikke det tilfellet for alle. Derfor er jeg glad for å støtte FORUT, som gjør en viktig jobb for barns og kvinners rettigheter, sier Ekiz i en uttalelse på organisasjonens nettsider.

Den nybakte moren er en populær programleder og skuespiller som i mange år vært kunnskapsformidler som fysiker og med engasjement for vitenskap.

– Selda er en dyktig formidler, et godt forbilde og har mange felles verdier med FORUT. Vi er veldig stolt av at hun har sagt ja til å være FORUT-ambassadør og håper det kan gjøre at flere får øynene opp for arbeidet vi gjør, sier Ida Oleanna Hagen, generalsekretær i FORUT.

FORUT er en norsk bistandsorganisasjon som kjemper for at barn og kvinner skal få realisert sine rettigheter, og at rusmidler og dårlig psykisk helse ikke skal hindre trygghet og utvikling. FORUT fyller 40 år i år. FORUT driver utviklingssamarbeid med partnere i seks land i Asia og Afrika og informasjonskampanjer for skoler og barnehager i Norge.

FORUT er en forkortelse for solidaritetsaksjon FOR UTvikling, og organisasjonen eies av de norske ruspolitiske organisasjonene IOGT, Juvente og Juba.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT