Under nedstengningen i Nepal savnet Arati (9) å gå ut og leke med venner. Når hun ikke kunne gå på skole så stilte Redd Barna og den lokale partnerorganisasjonen Ratauli Youth Club med en læringspakke for hjemmeskole, med blyanter, notisbok, viskelær, spisser og fargeblyanter. Foto: Redd Barna
– Vår rapport viser at det er ekstremt høy risiko for at utdanningssystemene i DR Kongo, Nigeria, Somalia, Afghanistan, Sør-Sudan, Sudan, Mali og Libya vil kollapse.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement or Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)