Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Ingeborg Moa er ny direktør for Menneskerettighetsfondet

Ingeborg Moa blir ny administrerende direktør i Det norske menneskerettighetsfondet (NHRF).

— NHRF er i en unik vekstfase, og vi tror at vi har rekruttert en ny administrerende direktør med erfaring, motivasjon og en visjon som er nødvendig i tiden som kommer, i et stadig utfordrende landskap for menneskerettighetsarbeid og -forsvarere, sier NHRFs styreleder, John Peder Egenæs, i en uttalelse på organisasjonens nettsider.

Moa kommer til NHRF fra stillingen som leder organisasjonsutvikling i Amnesty Norge, og har nesten to tiår med internasjonal erfaring i arbeid med lokale organisasjoner og menneskerettighetsforkjempere rundt om i verden. Hun har ti års erfaring fra Norsk Folkehjelp, i tillegg til å ha jobbet for Flyktninghjelpen og FN.

Ingeborg Moa etterfølger Sandra Petersen, som har vært direktfør for NHRF siden 2010. Moa tiltrer stillingen 15. oktober.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT