Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

India: Klarer Narendra Modi å stange bondeopprøret – og koronapandemien?

PODKAST: Etter å ha publisert fast India-spalte gjennom 2021 er det på tide å ta tema ut til lytterne; India, bondeopprør, pandemi, vaksiner og Monsanto og Kashmir er temaer som vi får Kenneth Bo Nielsen til studio for å forklare.

Ukas utgave av Grønn & Global skal handle om India. Årsakene til bondeopprøret er langt ifra løst, og koronapandemiens utbredelse er høyst uoversiktlig.

Gjennom 2021 har Transit magasin hatt en fast spalte om India, hvor Kenneth Bo Nielsen og Jostein Jakobsen skriver jevnlig om ulike aspekter ved indisk politikk og det indiske samfunnet. Nielsen og Jakobsen er forskere tilknyttet Universitetet i Oslo, hhv. Sosialantropologisk institutt og Senter for utvikling og miljø.

Gjest i studio i dag: Kenneth Bo Nielsen. Dessverre måtte Jostein Jakobsen melde avbud.

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT