Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Trine Skei Grande går til kommunikasjonsbransjen

Tidligere statsråd og Venstre-leder Trine Skei Grande blir partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Footprint fra 1. januar 2022.

– Jeg bestemte meg tidlig for å fortsette å jobbe med det grønne skiftet når jeg gikk ut av politikken. Her ligger både de største utfordringene og mulighetene for norsk industri og næringsliv. Derfor kontaktet jeg Fooprint. De har en klar agenda, og jobber utelukkende med prosjekter som bidrar til raskere omstilling, sier Trine Skei Grande i en melding på Footprints hjemmesider.

På Footprints kundeliste er selskaper som Orkla, Jernia, Nissan, Ruter, Klimaetaten i Oslo og Widerøe.

— Trine sitter med inngående kunnskap om hva selskap og organisasjoner vil møte av krav når de skal gjennom et grønt skifte. Det gjør henne til en verdifull rådgiver for både styrer og ledergrupper fremover, sier partner og grunnlegger i Footprint, Beate Nossum.

Trine Skei Grande var leder i Venstre fra 2010 til 2020. Stortingsrepresentant siden 2005. Hun var kunnskaps- og integreringsminister i Erna Solbergs regjering fra januar til mars 2020, og kultur- og inkluderingsminister fra januar 2018 til januar 2020.

Footprint er et kommunikasjonsbyrå med røtter i miljøbevegelsen, og satser spesielt på områder som bærekraft og det grønne skiftet.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT