'Grønn og global' er et felles prosjekt mellom den grønne dagsavisen Naturpress - og Transit magasin. Begge publikasjonene eies og drives av Transit media AS.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere

I denne episoden av Grønn & Global snakkar vi med Cari Anna Korshavn King, ein av to nestleiarar i Spire, miljø- og utviklingsorganisasjon for ungdom.

Cari Anna var i Glasgow som observatør og dreiv i tillegg med lobbyarbeid, særleg innan tema “tap og skade” og tema jordbruk. Ho har gjort seg ei mengd erfaringar frå konferansen, og her kan du ta del i dette.

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

- Annonse -
- Annonse -