Grensetrefninger i Kaukasus, dødelige kamper om Marib, trøbbel for Nord Stream 2, og «reversering» av Sudans kupp

Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

Ukas episode blir en aldri så liten greatest hits-kavalkade, med utviklinger fra en rekke av poddens gjengangere – fra Nord Stream 2  og Øst-Europa, via Kaukasus, til Den arabiske halvøy. Vi snakker dessuten om de siste utviklingene i Sudan, hvor kuppet har blitt «reversert.»

Dette og mer i ukas episode av Hva skjer med verden.

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.