Norge annonserer ny retning for patentunntak – WTO utsetter storkonferanse

Årets ministerkonferanse i Verdens handelsorganisasjon, der patentunntaket for vaksiner skulle diskuteres, er avlyst. Norge har vært et av landene som har blokkert for forslaget, men annonserte fredag at de er villige til å støtte et patentunntak for vaksiner.

- Det er positivt at regjeringen nå anerkjenner patenter som en av barrierene for økt produksjon av blant annet vaksiner, og fredagens uttalelse er et skritt i riktig retning. Det er likevel langt fra nok, sier Leger Uten Grenser.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? log in

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
856FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT