Episode #74: Sesongfinale – Hva skjer med verden?

Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

I årets sesongfinale av Hva skjer med verden? oppsummerer vi siste nytt fra noen av høstens gjengangere, blant annet Talibans trøbbel i Afghanistan og Etiopias krig. For ikke å nevne overraskende nyheter om presidentvervet i Kamerun.

I årets siste temabolk skal det handle om Ukraina, Russland og krisen landene i mellom. Hva vil du egentlig, Vladimir?

Dette og mer i årets siste episode av Hva skjer med verden. Takk for i år!

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.