Rohingya-flyktningleirer i Bangladesh rammet av to branner på ti dager

En kraftig brann brøt ut like før klokken 17 lokal tid søndag, og feide gjennom en flyktningleir i Cox’s Bazar i Bangladesh. Brannen ble begrenset til området Camp 16, men skadene er omfattende. Over 3.600 rohingya-flyktninger har mistet hjemmene sine.

– Dette er den andre brannen i leirene i 2022, og vi er bare i den andre uken av januar. Frykten vår er at fremtidige branner vil forårsake enda større ødeleggelser og ta liv, sier Roberto Vila-Sexto, Flyktninghjelpens landdirektør i Bangladesh.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? log in

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
853FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT