Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Anne Cathrine da Silva blir ny leder for UiOs internasjonale sommerskole

Mangeårig direktør for Den internasjonale sommerskolen (ISS) ved Universitetet i Oslo, Nita Kapoor, går av med pensjon. Påtroppende direktør er Anne Cathrine da Silva, som i dag er generalsekretær i FN-sambandet.

Nita Kapoor. Foto: UiO

«Det er en tid for alt», sier da Silva i en uttalelse via UiOs nettsider. «Min periode som generalsekretær utløper i 2022. Det har vært fem fantastiske og lærerike år sammen med fantastiske kunnskapsrike kolleger, men der det er en slutt, er det alltid en ny begynnelse.

«Utdanning er nøkkelen til utvikling og åpner for en verden av muligheter som bidrar til en mer bærekraftig verden for alle. Så i mai ser jeg virkelig frem til å ta fatt på nye oppgaver og bli en del av teamet på ISS.»

Anne Cathrine da Silva begynte i FN-sambandet i januar 2017. Hun har tidligere vært seksjonsleder i Flyktninghjelpen og har vært regiondirektør for Norsk Folkehjelp i det sørlige Afrika. 

Generalsekretær i FN-sambandet er en åremålsstilling på fem år.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT