Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Ukrainske myndigheter: – Bevisene peker mot Russland

Det ukrainske transportdepartementet sier i en pressemelding at bevisene peker mot at Russland stod bak hackerangrepet natt til 14. januar. Ifølge departementet var målet å undergrave tilliten til myndighetene ved å få dem til å tro at personlige data var sårbare for tyveri.

I en pressemelding beskriver det ukrainske transportdepartementet angrepet som et utslag av Moskvas hybridkrig mot Ukraina. Departementet skriver at Russlands cyber-tropper stadig prøver å destabilisere den politiske situasjonen både i Ukraina og i USA.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT