Ukrainske myndigheter: – Bevisene peker mot Russland

Det ukrainske transportdepartementet sier i en pressemelding at bevisene peker mot at Russland stod bak hackerangrepet natt til 14. januar. Ifølge departementet var målet å undergrave tilliten til myndighetene ved å få dem til å tro at personlige data var sårbare for tyveri.

I en pressemelding beskriver det ukrainske transportdepartementet angrepet som et utslag av Moskvas hybridkrig mot Ukraina. Departementet skriver at Russlands cyber-tropper stadig prøver å destabilisere den politiske situasjonen både i Ukraina og i USA.

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
831FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT