8. des 22

Peru: Massivt oljesøl langs kysten. Oljeselskapet skylder på vulkanutbruddet på Tonga – 10.000 kilometer unna

Hele strender skal være farget svart av olje, i et område på 90 km kystlinje. Det meldes om et stort antall døde, tilsølte fugler. Oljeselskapet Repsol skylder på høye bølger forårsaket av Tonga-utbruddet. Kystverket i Norge har sendt ekspertise for å bistå med håndteringen av oljeutslippet.

(Oppdatert kl 21) Hele strender skal være farget svart av olje, i et område på 90 km kystlinje. Det meldes om et stort antall døde, tilsølte fugler. Repsol skylder på høye bølger forårsaket av Tonga-utbruddet.
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
805FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT