Episode #78: Hektisk i Emiratene, kupp i Burkina Faso, dansk diplomatisk trøbbel, og irsk «seier» over Russland

Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

I ukas episode skal det faktisk handle litt om Norge – både som vert for Taliban og som penholder i FNs sikkerhetsråd. For en gang skyld har vi også truffet med en av våre spådommer, nemlig om et kupp i Burkina Faso.

Det skal dessuten handle om britisk farse, fransk valgkamp, et IS-angrep i Syria og mye mer.

Du kan høre om dette og mere i ukas episode av Hva skjer med verden. 

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.