Episode #84: Krig er kjedelige greier

Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

Ny uke, mer rør. I en normal nyhetssyklus ville vi antagelig sett store overskrifter om det faktum at India nylig ved et uhell sendte et missil inn i Pakistan. Men denne nesten-katastrofen har vi knapt kunne lese om i norske media. Vi svinger dessuten innom Serbias presidentvalg, crackdown mot franske medier i Mali, Vatikanstatens nye grunnlov, Spanias nye posisjon vis-a-vis Vest-Sahara og dårlig nytt fra Nicaragua.

I temabolken skal det handle om Ukraina, logistikk, og hvordan kriger egentlig er ganske kjedelige greier. 

Dette og mer i ukas episode av Hva skjer med verden. 

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.