Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

IPCC-rapport i dag beskriver løsninger, men: Vi styrer mot oppvarming på 2,8 grader

Hvis klimamålene skal nås forutsetter det kraftige klimatiltak i alle sektorer, og det haster veldig. Utslipp fra kull, olje og gass må ned kraftig og raskt, er en av konklusjonene. For å oppfylle Parisavtalen må vi ha umiddelbare kutt i klimagasser i alle sektorer. Utslippene må nå toppen før 2025, og deretter gå kraftig ned, skriver Miljødirektoratet i sin pressemelding ved lansering av IPCC-rapporten i dag. – Vi har svært kort tid på oss før utslippskurven for verden må peke nedover. Anstrengelsene våre så langt er […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT