5. des 22

IPCC-rapport i dag beskriver løsninger, men: Vi styrer mot oppvarming på 2,8 grader

Hvis klimamålene skal nås forutsetter det kraftige klimatiltak i alle sektorer, og det haster veldig. Utslipp fra kull, olje og gass må ned kraftig og raskt, er en av konklusjonene. For å oppfylle Parisavtalen må vi ha umiddelbare kutt i klimagasser i alle sektorer. Utslippene må nå toppen før 2025, og deretter gå kraftig ned, skriver Miljødirektoratet i sin pressemelding ved lansering av IPCC-rapporten i dag. – Vi har svært kort tid på oss før utslippskurven for verden må peke nedover. Anstrengelsene våre så langt er […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
803FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT