Miljødirektør Ellen Hambro (t.h.): – Mer drastiske klimatiltak og virkemidler kreves. Det vil koste, men prisen for å la være er mye høyere. Foto: Unsplash / Naturpress
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Hvis klimamålene skal nås forutsetter det kraftige klimatiltak i alle sektorer, og det haster veldig. Utslipp fra kull, olje og gass må ned kraftig og raskt, er en av konklusjonene. For å oppfylle Parisavtalen må vi ha umiddelbare kutt i klimagasser i alle sektorer. Utslippene må nå toppen før 2025, og deretter gå kraftig ned, skriver Miljødirektoratet i sin pressemelding ved lansering av IPCC-rapporten i dag. – Vi har svært kort tid på oss før utslippskurven for verden må peke nedover. Anstrengelsene våre så langt er […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin