Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Hetebølgene i Europa fører til enormt salg av klimaanlegg – og økte CO2-utslipp

Euronews: De daglige karbonutslippene i EU-landene økte med 18 prosent mellom 12. juni og 17. juli, samtidig som hetebølgen rammet.

Utslippene fra kull og gass økte kraftig i EU i juli, samtidig som ekstremt høye temperaturer økte etterspørselen etter klimaanlegg, ifølge klimadataselskapet Kayrros. I Storbritannia steg CO2-utslippene med nesten 30 % mellom midten av mai og midten av juli – en utslippsøkning hovedsakelig fra energisektoren. Salget av klimaanlegg har også gått opp, og steg med 1.420 % i samme periode som folk i Storbritannia har slitt med å håndtere rekordtemperaturer. Det er Euronews som melder dette. Antoine Rostand, Kayrros. Foto: Kayrros Enkelte europeiske land, som […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

SourceEuronews

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT