Illustrasjonsfoto: Canva
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Utslippene fra kull og gass økte kraftig i EU i juli, samtidig som ekstremt høye temperaturer økte etterspørselen etter klimaanlegg, ifølge klimadataselskapet Kayrros. I Storbritannia steg CO2-utslippene med nesten 30 % mellom midten av mai og midten av juli – en utslippsøkning hovedsakelig fra energisektoren. Salget av klimaanlegg har også gått opp, og steg med 1.420 % i samme periode som folk i Storbritannia har slitt med å håndtere rekordtemperaturer. Det er Euronews som melder dette. Antoine Rostand, Kayrros. Foto: Kayrros Enkelte europeiske land, som […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

SOMMERTILBUD! Kun 650,- for årsabonnement. Les mer her

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -