30. nov 22

Hetebølgene i Europa fører til enormt salg av klimaanlegg – og økte CO2-utslipp

Euronews: De daglige karbonutslippene i EU-landene økte med 18 prosent mellom 12. juni og 17. juli, samtidig som hetebølgen rammet.

Utslippene fra kull og gass økte kraftig i EU i juli, samtidig som ekstremt høye temperaturer økte etterspørselen etter klimaanlegg, ifølge klimadataselskapet Kayrros. I Storbritannia steg CO2-utslippene med nesten 30 % mellom midten av mai og midten av juli – en utslippsøkning hovedsakelig fra energisektoren. Salget av klimaanlegg har også gått opp, og steg med 1.420 % i samme periode som folk i Storbritannia har slitt med å håndtere rekordtemperaturer. Det er Euronews som melder dette. Antoine Rostand, Kayrros. Foto: Kayrros Enkelte europeiske land, som […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in
SourceEuronews

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
805FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT