spot_img

Ny grunnlov kan bli nedstemt i Chile

Den 4. september skal det chilenske folk gå til urnene for å stemme over om landet skal få en ny grunnlov. Meningsmålingene i dag vitner om at det slett ikke er sikkert at ja-siden vinner. Latin-Amerikagruppene i Norge er håpefulle, men bekymret for hva som skjer dersom nei-siden får flertall.

- Det har vært en demokratisk øvelse for Chile, hvor landet har forsøkt å ta et oppgjør med arven fra Pinochets diktatur samt sikre grunnleggende sosiale rettigheter til folket, sier Irribarra, nestleder i LAG.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent? Velg mellom

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Transit Magasin, og automatisk tilgang på Naturpress.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
913FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT