Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Ny grunnlov kan bli nedstemt i Chile

Den 4. september skal det chilenske folk gå til urnene for å stemme over om landet skal få en ny grunnlov. Meningsmålingene i dag vitner om at det slett ikke er sikkert at ja-siden vinner. Latin-Amerikagruppene i Norge er håpefulle, men bekymret for hva som skjer dersom nei-siden får flertall.

– Det har vært en demokratisk øvelse for Chile, hvor landet har forsøkt å ta et oppgjør med arven fra Pinochets diktatur samt sikre grunnleggende sosiale rettigheter til folket, sier Irribarra, nestleder i LAG.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT