Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Gro Lindstad blir generalsekretær i Støttegruppen etter 22. juli

Gro Lindstad er ansatt i stillingen som Generalsekretær i Den nasjonale støttegruppen etter 22. juli. Dette er en nyopprettet stilling i organisasjonen.

Erfaringen hennes strekker seg fra juridisk rettighetsarbeid i studietiden, og hun var også den første leder i en samlet LHBT+ bevegelse i Norge (LLH – nå FRI). Hun jobbet i en årrekke som politisk rådgiver for SV på Stortinget.

Lindstad har lang internasjonal erfaring fra jobber som landdirektør for Flyktninghjelpen i Kroatia og Bosnia og Herzegovina, tre år i FN i New York i jobb for UNIFEM (nå UN Women), og inntil nylig aglig leder i paraplyorganisasjonen FOKUS – Forum for Kvinner og Utviklingsspørsmål.

— Dette gir mulighet for å bruke tidligere erfaringer og kompetanse til å være en støttekapasitet, sparringspartner og organisasjonsbygger sammen med Den Nasjonale Støttegruppen, sier Lindstad i en uttalelse på organisasjonen nettsider.

Hun tiltrer stillingen 1. november.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT