Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

UD: Justerer reiserådet for Sør-Sudan

Utenriksdepartementet ber ikke lenger norske borgere forlate Sør-Sudan, men fraråder fortsatt alle reiser til landet.

Borgerkrigen i Sør-Sudan brøt ut i 2013 og Utenriksdepartementet innførte da et reiseråd på øverste nivå, som fraråder alle reiser og oppfordrer norske borgere til å forlate landet. I dag er situasjonen mindre akutt, ikke minst som følge av fredsavtalen som ble inngått i 2018.

Det nye reiserådet lyder: «Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Sør-Sudan.» Endringen medfører altså et reiseråd på fortsatt høyt nivå på grunn av vedvarende fare for uro, med sporadiske kamper mellom ulike grupper i landet, melder UD på sine nettsider.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT