Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Opposisjonskandidat drept i Nigeria

Det var en kandidat til senatet fra opposisjonspartiet Arbeiderpartiet som ble drept under et angrep i den nigerianske delstaten Enugu torsdag.

Oyibo Chukwu var ikke den eneste som ble drept i valgkamprelaterte angrep i Nigeria torsdag. Også en sjåfør som jobbet for det gamle regjeringspartiet PDP, ble angrepet og drept. I begge tilfeller skjedde det ved at angripere satte fyr på bilene deres med bensinbomber.

Et lignende angrep på en kandidat for regjeringspartiet APC i Enugu-delstaten ble slått tilbake, ifølge politi. Det mistenkes at angriperne tilhører separatister fra Biafra-regionen, der det ble utkjempet en blodig borgerkrig på 1960-tallet.

Arbeiderpartiets Peter Obi er favoritten til å vinne presidentvalget i Nigeria lørdag. Samtidig skal det avholdes valg til begge kamrene i nasjonalforsamlingen.

(©NTB)

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT