Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ny politisk sjef i Regnskogfondet

Julie Wentzel Frøland (31) er ny politisk sjef i Regnskogfondet: - Vi har en fantastisk mulighet til å sette regnskogbevaring enda høyere på agendaen nasjonalt og internasjonalt.

1.mars hadde Wentzel Frøland første dag i sin nye jobb som politisk sjef i Regnskogfondet. Hun kommer fra stillingen som spesialrådgiver ved byrådslederens kontor i Oslo kommune.

– Å bevare verdens resterende regnskoger er en av de aller viktigste utfordringene vi står overfor. Det er avgjørende for både klimaet, naturmangfoldet og for alle menneskene som lever i og av regnskogen, sier Wentzel Frøland i en pressemelding.

Wentzel Frøland har tidligere vært presseansvarlig og seniorrådgiver i WWF Verdens naturfond.

Hun er utdannet journalist fra høgskolen i Volda og har utdanning i samfunnsgeografi fra King’s College London. Hun har opparbeidet seg kommunikasjonserfaring fra Virke, samt jobbet som nyhetsjournalist NRK og i Vårt Land.

Nå gleder Wentzel Frøland seg til å bruke denne kompetansen som politisk sjef i Regnskogfondet:

– Akkurat nå har vi en fantastisk mulighet til å sette regnskogbevaring enda høyere på agendaen nasjonalt og internasjonalt. Jeg gleder meg til å bidra til dette arbeidet, sammen med resten av de dyktige folkene i organisasjonen, sier Wentzel Frøland videre.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT