Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

På innsiden av Moria leir, Europas skamplett

BOKANMELDELSE: Moria, den største flyktningleiren som har eksistert i Europa, har de siste syv årene blitt symbolet på sviket mot alle mennesker på flukt.

Det finnes leire som både internerer og undertrykker menneskers rettigheter over hele Europa, men det er leiren Moria både presse og hjelpearbeidere har fått tilgang til – på godt og vondt. ‘Moria – På innsiden av Europas største flyktningleir 2015-2022’ er et vitnesbyrd både om leiren og menneskene som har bodd der i kortere, men ofte lengre perioder, men også om det storpolitiske bildet og hvordan Europa gikk fra å forsøke å ta imot mennesker på flukt til at de effektivt stengte dørene, bygget gjerder og så begynte å skyve mennesker i nød tilbake ut på havet.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT