På innsiden av Moria leir, Europas skamplett

BOKANMELDELSE: Moria, den største flyktningleiren som har eksistert i Europa, har de siste syv årene blitt symbolet på sviket mot alle mennesker på flukt.

Det finnes leire som både internerer og undertrykker menneskers rettigheter over hele Europa, men det er leiren Moria både presse og hjelpearbeidere har fått tilgang til – på godt og vondt. 'Moria – På innsiden av Europas største flyktningleir 2015-2022' er et vitnesbyrd både om leiren og menneskene som har bodd der i kortere, men ofte lengre perioder, men også om det storpolitiske bildet og hvordan Europa gikk fra å forsøke å ta imot mennesker på flukt til at de effektivt stengte dørene, bygget gjerder og så begynte å skyve mennesker i nød tilbake ut på havet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? log in

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
855FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT