Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Antall flyktninger som ankommer Europa øker dramatisk: — Flere er villige til å risikere livet, sier Flyktninghjelpens Europa-sjef

Over dobbelt så mange flyktninger har tatt den farlige veien over Middelhavet første kvartal 2023, sammenlignet med i samme periode i fjor, viser tall fra FNs høykommissær for flyktninger. Flyktninghjelpen frykter at situasjonen for migranter vil bli enda verre i fremtiden.

Hittil i år er det registrert litt over 39.000 flyktninger og migranter ved Europas kystlinje mot Middelhavet og på Kanariøyene. Et så høyt tall i årets første kvartal har man ikke sett siden 2017. Sammenlignet med tall fra 2022 og 2021 er andelen registrerte flyktninger og migranter over havet godt over doblet i år. Bare i mars kom det 15.000 flyktninger over havet, og trenden er dramatisk, om vi sammenligner med februar og mars 2022-2021. Se tabell lenger ned i denne artikkelen. Mange flyktninger krysser […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT