Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Utvekslingen av nesten 900 krigsfanger i Jemen er i gang

Fangeutvekslingen mellom den saudiledede koalisjonen og houthiopprørerne i Jemen er i gang, melder Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC).

(NTB-AP-Reuters) Fangeutvekslingen finner sted etter at en delegasjon fra Saudi-Arabia denne uka har hatt møter med Iran-støttede houthiopprørere i Jemens hovedstad Sana. Utvekslingen skal skje gjennom fly som frakter fanger mellom Saudi-Arabia og Sana, i tillegg til jemenittiske byer kontrollert av den saudistøttede regjeringen. Ifølge Røde Kors vil det fredag finne sted to runder med samtidige flyginger mellom havnebyen Aden og Sana. – Det første flyet fra Sana har lettet, forteller Jessica Moussan i ICRC til AFP fredag morgen. Ifølge avtalen framforhandlet av FN skal de jemenittiske houthiene […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT