Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Ny HR-sjef i Norsk Folkehjelp: – Gleder meg til å utvikle folka, kulturen og organisasjonen

Katharina Sandberg er ansatt som avdelingsleder for HR i Norsk Folkehjelp.

— Etter seks spennende år i Plan International Norge ser jeg frem til å dra til Folkehjelpa – en organisasjon jeg har fulgt helt siden min tid som frivillig i sørlige Afrika på tidlig 90-tall, sier Katharina Sandberg i en pressemelding.

— Jeg gleder meg til å bidra til å utvikle folka, kulturen og organisasjonen videre for å nå eksisterende og fremtidige ambisjoner. Jeg har med meg relevant arbeidserfaring fra både Plan og Flyktninghjelpen, men er helt sikker på at det også blir mye nytt for min del når jeg skal sette meg inn Folkehjelpas aktiviteter ute og hjemme.

Sandberg kommer til stillingen fra Plan Norge, hvor hun har vært direktør for HR og organisasjonsutvikling. Før det har hun arbeidet i Flyktninghjelpen blant annet som Global HR-direktør.

— Vi er veldig glad for å ha fått Katharina Sandberg med oss på laget. Hennes tunge erfaring fra det humanitære feltet er akkurat det vi i Norsk Folkehjelp var på jakt etter. Vi er i vekst og endring og er sikker på at Katharina vil bidra til å styrke vårt arbeid innen alle våre fagfelt, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp Henriette Killi Westhrin.

Sandberg tiltrer sin nye stilling 7. august.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT