Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ny leder for samisk senter

Tove Mentsen Ness fra Namsos blir ny leder for Senter for samisk og urfolksstudier.

– Dette er en mulighet som kommer kun en gang, og som jeg ikke kunne takke nei til. Jeg gleder meg veldig til å begynne, sier hun. Tove Mentsen Ness (54) er førsteamanuensis ved Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, og starter i stillingen som senterleder 1. august. – Jeg har ikke samisk bakgrunn selv, men jeg har selv sett og erfart hvor viktig og riktig det er å etablere et samisk og urfolk senter i denne delen av Saepmie/Sámeednam. Vi har fortsatt en […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT