Ny leder for samisk senter

Tove Mentsen Ness fra Namsos blir ny leder for Senter for samisk og urfolksstudier.

– Dette er en mulighet som kommer kun en gang, og som jeg ikke kunne takke nei til. Jeg gleder meg veldig til å begynne, sier hun. Tove Mentsen Ness (54) er førsteamanuensis ved Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, og starter i stillingen som senterleder 1. august. – Jeg har ikke samisk bakgrunn selv, men jeg har selv sett og erfart hvor viktig og riktig det er å etablere et samisk og urfolk senter i denne delen av Saepmie/Sámeednam. Vi har fortsatt en […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  875FølgereFølg

  SISTE NYTT