Endrer navn: – Totalforsvaret involverer oss alle

Hedda Langemyr har ledet Prosjekt Utsyn siden starten for fem år siden. Nå endres navn til Utsyn - senter for sikkerhet og totalforsvar: - Viktig å kommunisere at Utsyn er her for å bli, sier Langemyr til Transit.

De senere årene har det forsvars- og utenrikspolitiske forumet Utsyn markert seg som en stemme for en bredere debatt om norsk forsvar og beredskap. Denne uka ble det kjent at Utsyn skifter navn, og betegner seg nå som et «senter for sikkerhet og totalforsvar» og ikke lenger «forum for utenriks og sikkerhet». Senteret ledes av Hedda Langemyr, som for mange er kjent som tidligere daglig leder for Norges fredsråd. Hedda Langemyr, fortell om årsaken til navneendringen? — Det stemmer at vi har byttet navn. Det […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.