spot_img

Amazonas-landenes ledere samlet til toppmøte

Ledere fra de åtte Amazonas-landene holder toppmøte, der flere stridstema står på dagsordenen. Vern av verdens største regnskog er ett av dem.

(NTB-AFP-AP) Brasil er vertskap for møtet i Samarbeidsorganisasjonen for Amazonas (Acto) som tirsdag også samlet statsoverhoder og ledere fra Bolivia, Colombia, Ecuador, Guyana, Peru, Surinam og Venezuela. Målet er å bli enige om felles politikk om verdens største regnskog Amazonas, men de åtte landene er uenige på flere områder. Strid om oljeutvinning Colombias president Gustavo Petro har lagt hardt press på sin brasilianske motpart Luiz Inacio Lula da Silva i spørsmålet om oljeutvinning. Brasils statlige oljeselskap Petrobras ønsker å utvinne en potensielt stor oljeforekomst offshore […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent? Velg mellom

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Transit Magasin, og automatisk tilgang på Naturpress.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
914FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT