Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Vertslandet for FNs klimatoppmøte har ikke rapportert metanutslipp på 10 år

FNs klimakonvensjon krever at alle land rapporterer metanutslipp hvert andre år. Årets vertsland for klimatoppmøtet, De forente arabiske emirater, har ikke rapportert inn overhodet. - På ingen måte overraskende, sier Spire-leder Elise Åsnes.

FNs klimakonvensjon pålegger medlemsland å sende inn rapport over sine metanutslipp annethvert år. Dette har vært et krav siden 2014. UAE har ikke levert noen rapporter til FN, i motsetning til andre oljestater i Midtøsten som Saudi-Arabia, Kuwait og Oman.
Det er britiske The Guardian som avslører dette denne uka. — Det har lenge vært kjent at De forente arabiske emirater primært jobber for oljeindustriens interesser, stikk i strid med målene som ble satt i Parisavtalen, sier Elise Åsnes til Transit Magasin.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT