Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Lundin-rettssaken er igang: Forsvaret satte hardt mot hardt

I dag startet rettssaken mot oljeselskapet Lundin Oil i Stockholm tingrett. Ledelsen i selskapet er anklaget for å ha medvirket til grove brudd på folkeretten i det som var Sudan mellom 1999 og 2003. Blankspots Martin Schibbye var tilstede, og rapporterer for Transit Magasin.

(STOCKHOLM / BLANKSPOT) Det var helt stille i tredje etasje inne i Stockholms tingsrett. Klokken var halv elleve og en mediesamling sto utenfor to tredører og ventet på at den mistenkte, oljemilliardæren Ian Lundin, skulle komme inn på rom 34. Han ventet på sin side på kunngjøringen over høyttalerne om at saken om grove brudd på folkeretten skulle begynne. Rådhuset sto ferdig i 1915 og beskrives som den svenske nasjonalromantikkens mesterverk. Pussede vegger. Hvelv med fresco-malerier. Kassettak. Det er ikke så lenge siden selskapet var […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT