Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Death by Powerpoint – rapport fra Lundin-rettssakens andre dag

Den andre dagen av Lundin-rettssaken dreide seg om et møte i Genève 11. juli 2001. Ifølge aktor skal Alexandre Schneiters deltagelse i møtet mellom selskapet og Sudan-diktaturet ha ført til krigsforbrytelser. Ifølge forsvaret var det eneste selskapet ønsket en varig fred.

(STOCKHOLM / BLANKSPOT) Det var om mulig enda sparsommere blant media på rettssakens andre dag. Inne i rettssalsskjermene viste projektoren et annet kartbilde av blokk 5A. Alexandre Schneiters advokater Per E. Samuelson, Johan Rainer og Olle Kullinger gjorde seg klare til å gi sitt syn på aktors anklager mot den tidligere konsernsjefen i Lundin. LES OGSÅ: Forsvaret satte hardt mot hardt. Rapport fra Lundin-rettssakens første dag Fokuset til forsvaret samlet seg rundt ett påtalepunkt i søksmålet, 9f. Det dreier seg om et møte i Genève, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT