spot_img

Death by Powerpoint – rapport fra Lundin-rettssakens andre dag

Den andre dagen av Lundin-rettssaken dreide seg om et møte i Genève 11. juli 2001. Ifølge aktor skal Alexandre Schneiters deltagelse i møtet mellom selskapet og Sudan-diktaturet ha ført til krigsforbrytelser. Ifølge forsvaret var det eneste selskapet ønsket en varig fred.

(STOCKHOLM / BLANKSPOT) Det var om mulig enda sparsommere blant media på rettssakens andre dag. Inne i rettssalsskjermene viste projektoren et annet kartbilde av blokk 5A. Alexandre Schneiters advokater Per E. Samuelson, Johan Rainer og Olle Kullinger gjorde seg klare til å gi sitt syn på aktors anklager mot den tidligere konsernsjefen i Lundin. LES OGSÅ: Forsvaret satte hardt mot hardt. Rapport fra Lundin-rettssakens første dag Fokuset til forsvaret samlet seg rundt ett påtalepunkt i søksmålet, 9f. Det dreier seg om et møte i Genève, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  913FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT