Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Death by Powerpoint – rapport fra Lundin-rettssakens andre dag

Den andre dagen av Lundin-rettssaken dreide seg om et møte i Genève 11. juli 2001. Ifølge aktor skal Alexandre Schneiters deltagelse i møtet mellom selskapet og Sudan-diktaturet ha ført til krigsforbrytelser. Ifølge forsvaret var det eneste selskapet ønsket en varig fred.

(STOCKHOLM / BLANKSPOT) Det var om mulig enda sparsommere blant media på rettssakens andre dag. Inne i rettssalsskjermene viste projektoren et annet kartbilde av blokk 5A. Alexandre Schneiters advokater Per E. Samuelson, Johan Rainer og Olle Kullinger gjorde seg klare til å gi sitt syn på aktors anklager mot den tidligere konsernsjefen i Lundin. LES OGSÅ: Forsvaret satte hardt mot hardt. Rapport fra Lundin-rettssakens første dag Fokuset til forsvaret samlet seg rundt ett påtalepunkt i søksmålet, 9f. Det dreier seg om et møte i Genève, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT