Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

FNs matvareprogram får ny sjef i Norden

Andreas Hansen er ny direktør ved Verdens matvareprograms nordiske kontor.

Andreas Hansen overtar etter Anne Poulsen, som har ledet WFP-kontoret i København i mange år.

– I en tid der verden står overfor en matvarekrise uten sidestykke og støtten til FN og multilateralt samarbeid er under press i flere nordiske land, ser jeg frem til å lede WFP sitt arbeid med nordiske regjeringer, politikere, sivilsamfunn, private selskaper, stiftelser og andre partnere i Norden. Det for å sikre økt nordisk støtte til arbeid for å utrydde sult og skape mer bærekraftige matsystemer, skriver Andreas Hansen i en e-post til Panorama Nyheter, Norads egen publikasjon.

Hansen kommer fra stillingen som leder for samarbeid og innovasjon ved WFP sitt regionale kontor for Øst-Afrika i Nairobi, Kenya. Han har tidligere jobbet for WFP i Etiopia, Somalia og ved hovedkvarteret i Roma. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i København.

Andreas Hansen begynte i stillingen som direktør 1. august.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT