Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Lundin Oil-saken: — De selskapene som ble overtatt av Aker BP har aldri hatt aktivitet eller vært involvert i Sudan

Lundin Oil bygget seg opp i Norge med penger fra oljeutvinning i Sudan. Brøt Aker BP retningslinjene for ansvarlig selskapsdrift da de fusjonerte med Lundin Energy i 2022? Dette har vært til behandling hos OECD de siste ukene.

— Alle potensielle forpliktelser knyttet til Sudan-rettssaken i Sverige forblir hos Orrön Energy, sier Aker BPs pressetalsperson, Ole Johan Faret, til Transit Magasin. — De selskapene som ble overtatt av Aker BP har aldri hatt aktivitet eller vært involvert i Sudan, sier han. Ole Johan Faret er pressetalsperson for Aker BP. Foto Aker BP Over tre dager i august var representanter for Aker ASA, Aker BP og åtte menneskerettighetsorganisasjoner samlet i Oslo, fasilitet av OECDS nasjonale kontaktpunkt. Det var tre sør-sudanesiske og fem europeiske organisasjoner […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT