Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Norsk fredspris til palestinsk organisasjon

Årets Raftopris går til Defence for Children International – Palestine for deres langvarige arbeid for barn i de okkuperte palestinske områdene.

Den Bergen-baserte menneskerettighetsorganisasjonen Raftostifelsen gir årets pris til Defence for Children International – Palestine (DCIP). — Ifølge FN er Palestina og Israel blant landene der de mest alvorlige krenkelsene mot barn skjer. Nå er det på høy tid at verdenssamfunnet står opp for barns rettigheter, også de som lever under væpnede konflikter, sier Jostein Kobbeltvedt til Transit Magasin, daglig leder for Raftostiftelsen. Jostein Hole Kobbeltvedt, daglig leder i Raftostiftelsen. Foto: Rafotstiftelsen Siden år 2000 har DCIP dokumentert at 2281 palestinske barn har blitt drept av […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT